Jongerengespreksgroep

Jongvolwassen-gespreksgroep in Kruiningen

Onze gespreksgroep is in 2018 ontstaan doordat we als jongeren vonden dat we elkaar op moesten zoeken. Gewoon voor de gezelligheid maar ook om van elkaar te leren en te delen in geloof. Hieruit zijn ook catechisanten voortgekomen die vorig jaar belijdenis van het geloof hebben afgelegd. 

We willen nu weer gaan samenkomen, ook met de mensen die geen belijdenis gedaan hebben, eens in de 3 weken op een woensdagavond. 

De groep bestaat uit jongvolwassenen vanaf 18 jaar. Tot nu toe zijn er zo’n 9 aanmeldingen, in de leeftijdscategorie van 18 tot 35 jaar. 

We zoeken ook naar mogelijk contact van jongeren uit andere gemeenten in de omgeving. Misschien willen ze ook bij deze kring aansluiten.

We zijn nog in opstart maar komen woensdag 26 oktober om 19:30 bij elkaar in Rond-Inn voor introductie. Het boekje Koninklijk Rijk van ds André Troost over de gelijkenissen van Jezus is ons uitgangspunt en verder kan alles ter sprake komen.  Als je interesse hebt of info wil, stuur mij dan een appje of een mail. Van harte welkom !  

                                             Marite Heiboer      

mariteheiboer@gmail.com 0655017886